Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

20-о издание на ElectroTech.Light през 2020 г.

17.03.2020   |   Предстоящо
 

20-ото юбилейно издание на международното изложение за електротехника и осветление ElectroTech.Light ще се състои от 17 до 19 март 2020 г. в Минск. Мащабният форум, организиран от Minsk Expo със съдействието на Беларуската асоциация на специалистите в индустриалната енергетика, ще се проведе паралелно с търговския панаир за автоматизация и електроника Automation.Electronics.

Богатата изложбена програма на събитието ще обхване широк кръг от продуктови групи и системи в сферата на електротехниката, включително: електрически машини и устройства, електрически драйвери, трансформатори, електрическо оборудване за производство и предаване на енергия, високоволтово оборудване и силова електроника, пусково и защитно оборудване, комплектни устройства с ниско напрежение, кабели, проводници, аксесоари за монтаж и окабеляване, изолационни материали и продукти, енергоспестяващи трансформаторни уреди, измервателни и контролни устройства, технологично оборудване за производство и монтаж на електрически продукти, електрически материали (проводници, диелектрици, полупроводници, свръхпроводници и магнитни материали), системи и средства за измерване, контрол и диагностика и др.

В областта на осветлението форумът ще демонстрира новости при общата осветителната техника, включително системи и средства за измерване, контрол и диагностика, LED лампи, крушки, осветителни тела, ленти и аксесоари, електрически лампи (универсални, халогенни, флуоресцентни, проекционни, инфрачервени). В изложбената секция за техническо осветление компаниите ще презентират осветителни решения за магистрали, улици и тунели, осветление за сгради и конструкции, прожектори, осветителни тела с детектори за движение, аварийно осветление, аларми, оборудване за безопасност и др.

     
Източник: Minsk Expo; снимка: Dreamstime

Ключови думи: ElectroTech.Light   Minsk Expo   електротехника   енергетика  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...