Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ВиК Варна търси доставчик на електроматериали

ВиК Варна обяви обществена поръчка за доставка на електрически апарати и съоръжения, електроинсталационни материали, кабели и проводници за нуждите на дружеството.
 
Предметът на поръчката включва доставка на термомагнитен моторен прекъсвач с вградена защита срещу претоварване, автоматични мощностни триполюсни прекъсвачи, електронни защитни релета за защита на трифазни асинхронни електродвигатели за НН и СрН, дефектнотокови защити, товарови прекъсвачи, мощностни разединители, алуминиеви кабелни накрайници, щепсели, контакти, разклонители и др. г. Количеството и обемът на необходимите доставки се определя изключително от възникването на аварийни ситуации, поради което възложителят не може да се ангажира с посочването на точни количества, както и не може да гарантира заявяване на всички видове изделия от предмета на поръчката. За времето на действие на договорите за изпълнение, доставките ще се извършват след получаване на периодични писмени заявки, в зависимост от конкретните нужди на възложителя, до размера на обявената прогнозна стойност на всяка обособена позиция.
 
Прогнозната стойност на поръчката е 1 000 000 лв. без ДДС.
Срокът за получаване на оферти е 4 март т. г.
 
Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да намерите тук.
     
Източник: ВиК Варна; снимка: Dreamstime

Ключови думи: ВиК Варна   електроматериали   електроапаратура   кабели   проводници  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...