Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ЧЕЗ избира доставчик на предпазители и основи СрН

ЧЕЗ Разпределение България обяви обществена поръчка за доставка на предпазители и основи средно напрежение (СрН) по две обособени позиции.

Предметът на поръчката обхваща доставка на предпазители и основи средно напрежение и доставка на предпазители средно напрежение за защита на напреженови измервателни трансформатори. Всеки участник може да подава оферта за максималния брой обособени позиции (за една, за две или за всички) при условие, че отговаря на изискванията на ЗОП и на изискванията на възложителя, посочени в обявлението и документацията. Участниците задължително оферират всички видове предпазители и основи средно напрежение от обхвата на съответната обособена позиция, за която участват и са включени в предмета на поръчката.

Прогнозната стойност на поръчката е 1 455 392,5лв. без ДДС.
Срокът за получаване на оферти е 9 март т. г.

Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да намерите тук.

     
Източник: ЧЕЗ; снимка: Dreamstime

Ключови думи: ЧЕЗ   предпазители   основи   измервателни трансформатори  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...