Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Phoenix Contact представи помощна система за улеснен монтаж на клемореди

10.02.2020   |   Технологии
 

Phoenix Contact представи помощната система Mount Assist от продуктовата фамилия ClipX, която включва технологията "pick-by-light", позволяваща техниците да се концентрират върху дейности с добавена стойност, без да налагат ограничения върху работния си процес, съобщават за Electrical-Bulgaria.com от офиса на ВиВ Изоматик, представител на Phoenix Contact у нас.

"Монтажът на клемореди в изграждането на електротабла е процес с редица изисквания и висока степен на добавена стойност. Той е изправен пред предизвикателствата на увеличаващия се натиск по отношение на разходите и нарастващото търсене за по-кратки срокове на доставка. Помощната система допринася за намаляване на грешките и оптимизиране на процеса чрез съкращаване на периодите на търсене", обясняват от ВиВ Изоматик.

Дигиталното ядро на технологията "pick-by-light" предлага връзка с цялостния инженерингов инструмент Project и се основава на научноизследователско сътрудничество с Катедрата по производствени системи в университета Рур в Бохум. По този начин се защитава потокът на данни от етапа на инженеринг до производството. Продуктовата гама ClipX е част от цялостното системно решение за електротабла COMPLETE line, допълват от ВиВ Изоматик.

     
Източник: ВиВ Изоматик

Ключови думи: ВиВ Изоматик   Phoenix Contact   Mount Assist   електротабла   клемореди  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...