Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ИАНМСП си сътрудничи с БАЕЕ в подкрепа на електротехническата индустрия у нас

17.02.2020   |   Бизнес
 

Проведе се среща между изпълнителния директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) Бойко Таков и инж. Орлин Димитров, ръководител международни връзки към Българска асоциация на електротехниката и електрониката (БАЕЕ). По време на срещата стана ясно, че ИАНМСП ще продължава да насърчава активно компаниите от сектора на електротехническата индустрия у нас чрез своите програми за развитие на предприятията.

Двете страни обсъдиха възможността за организиране на среща, в която ИАНМСП да запознае членуващите в БАЕЕ фирми (близо 150) с програмите за насърчаване на бизнеса, както и с процедурите по кандидатстване за всяка от тях. Тема на дискусия бяха и възможностите за включване на БАЕЕ в част от организираните от Агенцията търговски мисии.

     
Източник: ИАНМСП

Ключови думи: ИАНМСП   БАЕЕ   електротехника  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...