Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

PolyComp ще дистрибутира UPS системите на ABB в България - 17.02.2020

17.02.2020   |   Начало»Бизнес
 

ABB сключи споразумение за дистрибуция на системи за непрекъсваемо еднофазно електрозахранване (UPS) в България с PolyComp.

"UPS системите на ABB дават възможност на клиентите да подсигурят непрекъснатата работа на производствени процеси, критични ИТ и комуникационни приложения. Еднофазните UPS покриват обхвата от 1 до 20 kVA мощност и се включват в рамките на 0 милисекунди след прекъсването в електроразпределителната мрежа, за да възстановят нормалната работа на всички системи и уреди. Те също така филтрират смущения при входната мощност, като например пренапрежения, шум по линията или хармоници", подчертават от ABB.

"Много сме щастливи да сключим партньорство с най-големия ИТ дистрибутор в България. Това ще засили нашето позициониране като лидер в електроснабдяването и електрообзавеждането и ще помогне на нашите клиенти да получат най-качествената защита за своите предприятия", заяви Марсел ван дер Хук, управител на ABB България.

"PolyComp е компания, която работи активно за пълното удовлетворяване на изискванията на своите партньори и клиенти. Добавянето на продуктите на ABB към нашето портфолио е резултат от стремежа ни да предлагаме атрактивни и цялостни продуктови решения на нашите партньори. Да започнем съвместна работа с ABB е предизвикателство, което ние приемаме с ентусиазъм. Вярваме, че партньорството ни ще бъде посрещнато с интерес от нашите клиенти", сподели Надежда Генова, главен оперативен директор на PolyComp.

     
Източник: ABB

Ключови думи: ABB   АББ   PolyComp   UPS системи   непрекъсваемо електрозахранване  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...