Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Phoenix Contact представи система за напълно автоматизирано маркиране на клемореди

Phoenix Contact обяви системата за маркиране на клемореди Mark Master от продуктовата гама ClipX, която използва патентована високоскоростна технология за бърза и ефективна обработка на задачите за маркиране, съобщават от ВиВ Изоматик, представител на компанията у нас.

"В производството на ел. табла за управление маркирането на клемореди е трудоемък процес с голям дял от добавената стойност на продукта, който е изправен пред увеличаващ се натиск за поевтиняване и нарастващо изискване за все по-кратки срокове за изпълнение. Често се срещат грешки в процеса на ръчното поставяне на маркировките и дори неправилното им отпечатване. Решението тук е цифровизация от край до край и автоматизиране на процеса на маркиране", обясняват от ВиВ Изоматик.

Дигиталното ядро на високоскоростната технология поддържа връзка със софтуерния продукт за надписване на маркировки Project Complete. Това гарантира потока на данни от инженеринга директно към производството. Продуктовата гама ClipX е част от системното решение за ел. табла COMPLETE line, допълват от ВиВ Изоматик.

     
Източник: ВиВ Изоматик

Ключови думи: ВиВ Изоматик   Phoenix Contact   маркираща система   Mark Master   ClipX   COMPLETE line  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Технологии

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...