Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ЧЕЗ търси доставчик на КРУ и цифрови защити - 16.03.2020

ЧЕЗ търси доставчик на КРУ и цифрови защити

ЧЕЗ Разпределение България обяви обществена поръчка за изготвяне на работен проект, доставка и монтаж на нова комплектна разпределителна уредба 10 kV от модулен тип и цифрови защити за възел "Сердика" 10/10 kV.

Предметът на поръчката включва изпълнението на следните основни дейности: проектиране; съгласуване на работния проект със съответните инстанции и процедиране издаването на разрешение за строеж; доставка на материали, оборудване, апаратура, съоръжения и резервни части, отговарящи на изискванията на възложителя; изпълнение на съответните демонтажни и строително монтажни работи; осъществяване на авторски надзор по време на изпълнение на строителството; изготвяне на екзекутивна документация; обучение на специалисти на възложителя за експлоатация и поддържане на новомонтираното оборудване.

Прогнозната стойност на поръчката е 750 000 лв. без ДДС.
Срокът за получаване на оферти е 6 април т. г.

Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да намерите тук.

     
Източник: ЧЕЗ; снимка: Dreamstime

Ключови думи: ЧЕЗ   CEZ   КРУ   цифрови защити  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...