Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ЧЕЗ откри търг за доставка на електромерни табла

ЧЕЗ Разпределение България обяви обществена поръчка за dоставка на метални eлектромерни табла ниско напрежение за жилищни сгради с голям брой потребители.

Електромерните табла се доставят напълно сглобени, съоръжени с монтажна плоча и вътрешна врата, необходимите крепителни и комплектуващи съоръжения със съответното опроводяване в съответствие с изискванията на техническата спецификация, като вътрешните електрически и механични връзки и конструктивни части са свързани на отговорност на производителя. За ограничаване на достъпа на неупълномощени лица до комплектуващите изделия и електрическите вериги във вътрешното пространство, обвивките са съоръжени с вътрешна врата, изработена от поликарбонат с метална рамка.

Прогнозната стойност на поръчката е 1 359 603 лв. без ДДС.
Срокът за получаване на оферти е 4 май т. г.

Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да намерите тук.

     
Източник: ЧЕЗ; снимка: Dreamstime

Ключови думи: ЧЕЗ   CEZ   електромерни табла  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...