Electrical Bulgaria  
Вайд Бул
Вайд Бул

Украински производител на взривозащитено електрооборудване търси партньори

13.04.2020   |   Бизнес
 

Украинска компания, специализирана в разработката и производството на взривозащитено електрооборудване за минно-добивната индустрия, както и различни видове електрическа апаратура за приложение в рафинерии, предприятия от химическия, металургичния и други сектори, търси партньори с цел сключване на споразумения за дистрибуция или производство.

Продуктовият каталог на компанията включва взривозащитени преобразуватели за честотно управление на електродвигатели до 500 kW и напрежение 0,4, 0,69 kV и 1140 V за различни технологични механизми, взривозащитени софтстартери за асинхронни двигатели, системи за автоматизация, сигнализация и мониторинг на технологично оборудване, взривозащитени разклонителни и разпределителни кутии високо и ниско напрежение за токове до 630 A и др.

Производителят си партнира с най-големите предприятия в Украйна, Русия, Беларус и Грузия. Продуктите, отговарящи на всички актуални изисквания за безопасност, надеждност и ергономичност, се експортират и до други държави (например Виетнам) по отделно или като част от цялостни решения на водещи украински производители на технологично оборудване. Допълнителна информация за предложението за търговско коопериране може да намерите на сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN

Ключови думи: EEN   взривозащитено електрооборудване   минна индустрия  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО Беттерманн

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииОбяви за работаРеализации
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...