Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Cummins Power Generation празнува 100 години от основаването си

02.07.2020   |   Бизнес
 

Производителят на дизелови двигатели и генераторни системи с голяма мощност Cummins Power Generation отбелязва 100 години от основаването си, съобщиха от ИПО, официален дилър на Cummins за България.

Компанията доставя своите решения за световни миннодобивни предприятия за желязна руда, развиващи дейност в екстремни терени – в близост до полярния кръг и далечни локации в бразилската джунгла. Клиенти на Cummins Power Generation са също американски военни поделения и центрове за данни със значителни капацитети.

Продуктите на Cummins Power Generation се конструират в 4 различни технологични центъра и се произвеждат в 6 локации по света. Общо, в Power Generation бизнеса на Cummins работят над 5000 служителя със световна мрежа от 190 локации.

Историята на компанията започва през далечната 1920 г. с придобиването на Onan Corporation от основната компания Cummins. "Историята на Onan има изключително много паралели с тази на Cummins. Това, което Дейвид Онан започва като малък бизнес в Минесота, процъфтява вече 100 г. и се превръща в глобален лидер в индустрията", разказва изпълнителният директор на Cummins Power Generation Алекс Савели.

Но светът се е променил значително откакто Onan Corporation отваря врати през 1920 г. В модерния свят ежедневно се променя начинът, по който се произвежда и консумира електрическата мощност. "Значими тенденции като децентрализирането на комуналните услуги, възобновяеми горива като водорода и новите дигитални изисквания оформят възможността на Cummins да разработва иновации за своите нови продукти. Cummins Power Generation празнува своето начало и своята отдаденост на следващото поколение електрическа енергия", споделиха от ИПО.

ИПО е официален дистрибутор за Cummins Power Generation за България с множество осъществени проекти зад гърба си, в различни сектори и от различни размери. "ИПО отстоява същите принципи за надеждност и лоялност към своите клиенти", подчертаха от компанията.

     
Източник: ИПО

Ключови думи: Cummins Power Generation   генератори   двигатели   ИПО   Cummins  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...