Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Weidmuller представя на уебинар център за обработка на кабели - 10.07.2020

На 15 юли т. г. от 14 ч. ще се проведе уебинарът "Гъвкави решения в Центъра за обработка на кабели (WPC) от Weidmuller", съобщиха представителите на компанията в България Вайд-Бул.

От фирмата обясниха, че WPC е модулна система, състояща се от промишлени принтери и машини за обработка на кабели. Модулите са свързани помежду си чрез интегрирани интерфейси и се контролират от специализиран софтуер.


"WPC предоставя максимална свобода за въвеждане на данни, контрол на процеса и интегриране на компоненти, въвеждане на кабели, сортиране на кабели и др. Потребителите могат да изпълняват планове на проекти с лекота и гъвкавост", обявиха от Вайд-Бул.

Лектор на интернет събитието ще бъде Ларис Брейкамиер, стратегически продуктов мениджър в отдел Бизнес продукти и инструменти към Weidmuller.

По време на уебинара ще бъдат обсъдени свойствата и предимствата на WPC в контекста на: Оптимална обработка на голямо количество задачи; Възможности за използване; Оптимално интегриране в производствените процеси; Надеждност на процеса; Надеждно попълване с жици и маркери.

Форма за регистрация в събитието ще намерите тук.

     
Източник: Вайд-Бул

Ключови думи: Вайд-Бул   Weid-Bul   Weidmuller   обработка на кабели   кабелни системи   WPC  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Предстоящо
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...