Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Rittal на първото дигитално издание на Хановерския панаир

14.07.2020   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

За първи път Хановерският панаир се провежда като чисто дигитален форум. Rittal е един от десетте премиум партньори на "Дигитални дни" на 14 и 15 юли т. г., съобщиха от компанията.

Системният доставчик представя своя набор от продукти и иновации чрез виртуален щанд и чрез видео презентации на живо директно от Rittal Иновационен Център. ONCITE, първото AI-базирано в реално време облачно решение за вътрешни процеси в Индустрия 4.0, е един от акцентите: той е номиниран за наградата Хермес 2020. Акцентът пада и върху ИТ-инфраструктурните решения, като например новия VX IT шкаф, както и върху по-бързите процеси за създаване на стойност в изграждането и производството на разпределителни уредби.

Панаирът в Хановер се провежда като виртуално събитие тази година, известно като "Дни на цифровите технологии". Експерти от групата на Фридхелм Ло ще вземат участие в пряка връзка от Иновационния център Rittal в Хайгер и ще бъдат включени в дискусии от най-високо ниво, водещи речи и презентации на иновациите на не по-малко от седем сесии:

Беседа на високо ниво с д-р Фридхелм Ло (начално събитие на 14 юли от 11:15 ч.): "Икономически форум на BDI: Напред към новото - нови възможности за напредък?". Участват още: Петер Алтмайер, федерален министър по икономическите въпроси и енергетиката; Клаус Хелмрих, фирма Сименс; Оливър Юнг, фирма Фесто; Професор Дитер Кемпф, президент на BDI (Федерация на германските индустрии); Фридхелм Ло от групата на Фридхелм Ло; Ролф Найорк, фирма Роберт Бош и Томас Зауересих от фирма САП.

Представяне на наградата Хермес 2020 (14 юли в 15:30 ч.): Иновацията на Friedhelm Loh Group от Германия Edge Cloud е номинирана за най-важната в света на индустрията награда за ONCITE, базирани на AI данни и облачни данни в облак в реално време. ONCITE се намира директно във фабриката и гарантира, че данните могат да бъдат оценени там в реално време и в непосредствена близост.

Сесия 1 (14 юли от 13:30 ч.): "Дигитална интеграция на веригите на стойност - възможности за конкурентоспособност". Лектор: д-р Томас Стефен, управляващ директор за изследвания и разработки в Rittal.

Сесия 2 (15 юли от 19:00 ч.): "Екосистемата на индустриалната автоматизация". Лектор: Халук Мендерес, управляващ директор на Е План.

Проследяване на иновациите (14 юли от 17:00 ч.): "Компактният корпус и цифровото двойно - интегрирано създаване на стойност, използвайки примера на портфолиото AX". Лектор: Майкъл Шел, вицепрезидент по управление на продукти в Rittal.

Track 2 (15 юли от 15:00 ч.): "ИТ за индустрията: от шкафа до AI - истински решения за интелигентни индустрии". Лектор: Радек Столар, ръководител на ИТ глобалното развитие на бизнеса и стратегията в Rittal.

Кръгла маса (14 юли от 17:00): "Данни в индустрията: големи или малки, Edge или облак". Участници: С Бернд Кремер, ръководител на бизнеса ONCITE Industrial в IoTos / German Edge Cloud

Повече информация ще намерите тук.

     
Източник: Rittal

Ключови думи: Rittal   Хановерски панаир   Дигитални дни   VX IT шкаф   ONCITE  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...