Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ВиВ Изоматик представи нова серия безоловни щуцери от LAPP - 13.08.2020

13.08.2020   |   Начало»Бизнес
 

ВиВ Изоматик представи нова серия продукти - портфолио безоловни щуцери от LAPP.

"От август т. г. ще предложим безоловни версии на най-често срещаните кабелни щуцери SKINTOP® и SKINDICHT®. Безоловните щуцери ще бъдат обозначени с буквите LF в края на съответния номер на артикула", казаха от ВиВ Изоматик.

Представителят на LAPP за България обясни още, че продуктите намират широко приложение в машиностроенето, производството на измервателна апаратура и системи за контрол. Според ВиВ Изоматик те са подходящи за внедряване в техника, за която има високи механични и химически изисквания.

"Безоловното портфолио позволява избор на устойчива и ориентирана към бъдещето алтернатива, която предлага същото ниво на работа. През последните месеци тествахме различни безоловни сплави, за да открием най-добрия материал", обясниха производителите от LAPP - "Кабелните щуцери осигуряват същото качество като съществуващите версии по отношение на техните механични свойства и устойчивост на корозия, както и техните EMC свойства. Те също отговарят на клас на защита IP 68".

     
Източник: ВиВ Изоматик

Ключови думи: ВиВ Изоматик   LAPP   щуцер   SKINTOP   SKINDICHT  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...