Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Френска компания търси подизпълнители за проектиране и изпитване на електродвигатели и генератори

17.08.2020   |   Бизнес
 

Френска компания, специализирана в тестването и проектирането на електрически двигатели и генератори, търси подизпълнители от същия сектор в Европа. Компанията разработва персонализирани решения и се стреми към разширяване на продукцията и експертизата си.

Дружеството предлага технически услуги по електромагнитни изпитвания, топлинни и механични тестове и проектиране както на конвенционални, така и на неконвенционални електродвигатели, задвижвания и генератори. Френската фирма предлага услуги в сферата на силовата електроника, системите за контрол, системна интеграция и обща електротехника.

Kомпанията предлага решения като: лабораторен динамометър за калибриране на генератори чрез тестово натоварване; специално изработени компоненти (композитни материали, специфична комбинация от различни влакна, матрични материали); персонализирани индустриални четкови двигатели, магнити за промишлена и потребителска употреба и др. Компанията извършва инженеринг или проектиране на електромотори и генератори, патентно консултиране и др.

Повече информация за търговското коопериране ще намерите на сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN

Ключови думи: EEN   електродвигатели   генератори  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...