Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

АЕЦ Козлодуй търси доставчик на стационарни акумулаторни батерии

АЕЦ Козлодуй обяви обществена поръчка за подмяна на 8 броя стационарни акумулаторни батерии за V и VI енергийни блокове. С новите батерии ще се подменят старите с оперативни наименования ЕА60, 5ЕА40, 6ЕА10, 6ЕА20, 6ЕА30, 6ЕА40, 6ЕА50 и 6ЕА90 поради изтичане на експлоатационния им ресурс.
 
Поръчката включва проектиране, доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на новите акумулаторни батерии (АБ), както и демонтаж на старите елементи на съответните акумулаторни батерии и монтаж на нови, демонтаж на старите стелажи и монтаж на нови, премахване на фундаментите, подмяна на силовите кабели до таблото с предпазители, подмяна на осветителната инсталация на помещението на АБ и прилежащите към всяка една батерия преддверие и помещение за киселина.
 
Доставчикът трябва да извърши и строителен ремонт на всичките помещения на съответната батерия включващ: боядисване на стени, тавани и въздуховоди на вентилацията, направа на нова подова настилка, пуско-наладъчни дейности преди формоването на елементите, напълване на новите елементи с електролит, тест на капацитета за 10 часа С10 и др.
 
Прогнозната стойност на поръчката е 5 748 000 лв. без ДДС.
Срокът за подаване на документи е 26 октомври т. г.
 
Повече информация за обществената поръчка може да намерите тук.
     
Източник: АОП; Снимка: АЕЦ Козлодуй

Ключови думи: АЕЦ Козлодуй   стационарни акумулаторни батерии  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...