Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

КонтурГлобал Марица Изток 3 търси доставчик на електродвигател

КонтурГлобал Марица Изток 3 обяви обществена поръчка за доставка на ел. двигател 400 kW за помпи добавъчна вода в помпена станция (ПС) Розов кладенец.
 
В ПС Розов кладенец работят 6 броя ел. двигатели и компанията планира да закупи още един, който ще е резервен и трябва да е с абсолютно същите електрически, габаритни параметри - тип А4-400XK-4МУЗ с кафезен ротор, работещ с напрежение 6 kV. Поръчката включва закупуване и доставка на двигателя.
 
Сред изискванията са лагерите на двигателя да са търкалящи и да позволяват гресиране от изведени отвори, охлаждането му да е въздушно-въздушен тип, като циркулацията на охлаждащия въздух трябва да е естествена и двигателят да е оборудван с антикондензно отопление, което да е изведено в отделна клемна кутия.
 
Прогнозната стойност на поръчката е 55 000 лв. без ДДС
Крайният срок за получаване на оферти е 14 октомври т. г.
 
Повече информация за обществената поръчка може да намерите тук.
     
Източник: КонтурГлобал Марица Изток 3

Ключови думи: КонтурГлобал Марица Изток 3   ел.двигател   А4-400ХК-4МУЗ  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...