Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Rittal представя най-бързия IT шкаф в света

12.11.2020   |   Бизнес
 

Rittal ще представи новата си модулна система за сървърни и мрежови шкафове - VX IT, която е наследник на TS-IT. Новият модел позволява по-бърза интеграция на IT инфраструктурите - от отделни мрежови шкафове до цели центрове за данни.

Онлайн представянето на VX IT е на 24 ноември т. г. и започва в 10:00 ч.

VX IT предлага множество варианти за комбинации, в индустриална среда – със степен на защита IP55, центрове за данни – с 85% вентилирани врати, HPC (High Performance Computing) решения с топлинно натоварване до 45kW на шкаф. Всички тези решения могат да се обединят в модулни ИТ контейнери, Секюрити модулен сейф или Секюрити модулни стаи като енергийно ефективни центрове за данни. Височината на VX IT варира от 15 до 52 U.

"Целият ни опит, натрупан в многобройни IT проекти в цял свят, е използван при разработката на новата IT шкаф-система. VX IT означава бързина, гъвкавост и модулност", коментира Уве Шарф, управляващ директор на IT и индустриалните бизнес звена в Rittal и директор Маркетинг.

Rittal VX IT може да се конфигурира и поръчва онлайн, като при конфигурирането се изгражда 3D модел, допълнен с аксесоари.

"Всички варианти на VX IT, проектирани с конфигуратора, вече са тествани и сертифицирани с всичките им компоненти в съответствие с международните стандарти като UL 2416, IEC 60950 и IEC 62368", допълниха от Rittal.

VX IT предлага съвместимост със съществуващите Rittal RiMatrix системи и други IT инфраструктури, изградени с компоненти на Rittal. 

За представянето на VX IT се изисква регистрация, която е безплатна и може да бъде направена тук. Крайният срок за регистрацията е 17 ноември т. г.

     
Източник: Rittal

Ключови думи: Rittal   Ритал   VX IT   IT шкафове   IT инфраструктура  

Област: Бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...