Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Онлайн конфигуриране за Rittal VX IT - 23.11.2020

23.11.2020   |   Начало»Бизнес
 

Новата модулна система за сървърни и мрежови шкафове на Rittal - VX IT може да се конфигурира онлайн при поръчка, съобщиха от компанията. Конфигураторът на VX IT, който наследява успешното моделно семейство TS IT, води клиента "стъпка по стъпка" при оформянето на продукта и редовно проверява съвместимостта на избраните модули.

"Целият подбор, конфигурация, поръчка и доставка е цифровизиран и прозрачен. По време на процеса на конфигуриране, се изгражда постепенно 3D модел, допълнен с аксесоари. След като конфигурирането приключи, 3D моделът е достъпен за клиента и на базата на този проект местното представителство прави оферта на клиента", коментираха от Rittal.

От компанията допълниха, че VX IT предлага съвместимост с вече съществуващите Rittal RiMatrix и други IT системи, изградени с компоненти на фирмата. Това дава възможност за замяна на отделни компоненти в съществуващите центрове за данни, както и да бъдат разширени тези центрове.

Другият важен акцент при VX IT е това, че модулната система е проектирана за сглобяване от един монтажник, като се използва и технологията snap-in, която пести време.

"Единиците за височина на 19 инча U-профили са маркирани, което улеснява монтажа на 19-инчовото оборудване. Всички панели, като странични или покривни панели, се закрепват бързо и лесно с помощта на закопчалки и приспособления за позициониране. Новите вертикално разделени странични панели, предлагани като допълнителни аксесоари, предоставят на потребителите подобрен достъп в по-тесни помещения и ускоряват инсталирането и обслужването. Вертикално разделените странични панели са снабдени с прости панти, което означава, че те могат да бъдат отворени като врати и са лесни за сваляне. Предлагат се и хоризонтално разделени странични панели - те също опростяват достъпа, например до сървъри", допълниха от Rittal.

Товароносимостта на VX IT е до 1800 кг в съответствие с процедурите за изпитване на Rittal или до 1500 кг според UL сертификацията.

     
Източник: Rittal

Ключови думи: Rittal   Ритал   VX IT   сървърни и мрежови шкафове  

Област: Бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...