Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

НАП Пловдив обяви търг за доставчик на услуги за ремонт на електрически инсталации

Териториална дирекция на Национална агенция за приходите (НАП) Пловдив обяви търг за наемането на доставчик на услуги за ремонт и поддържане на електрическите инсталации на сградите на НАП Пловдив в градовете Пловдив, Карлово, Кърджали, Пазарджик, Смолян, Хасково, Стара Загора и Казанлък за период от 24 месеца. 

Поръчката е разделена в шест обособени позиции – Пловдив и Карлово, Кърджали, Пазарджик, Хасково, Смолян и Стара Загора и Казанлък. Тя включва техническо поддържане на електрическите инсталации, цялостен профилактичен преглед на състоянието на електрическите инсталации, включително електросъоръжения и оборудване, текущо поддържане в изправност на електрическите инсталации и извършване на ремонти.

Право на участие в търга имат фирми с опит в ремонта и поддържането на електрически инсталации. Всеки участник ще трябва да докаже, че изпълнява това условие, като предостави подробен списък с всички услуги, които е предоставил на частни и публични субекти през последните три години.

Участниците, също така, трябва да удостоверят, че разполагат с достатъчен брой квалифициран персонал за съответната обособена позиция и че разполагат с необходимото техническо оборудване за изпълнение на поръчката.

При избора на икономически най-изгодната оферта най-голяма тежест ще има критерият „най-ниска цена“ с показатели, чиято тежест е 45% за най-ниска обща цена без ДДС за фактуриране за доставка на резервни части, материали и консумативи за ремонт и поддържане на електрическите инсталации, 40% за най-ниска часова ставка без ДДС за изпълнение на работи по ремонт и поддържане на електрическите инсталации и 15% за най-ниска цена без ДДС за еднократен цялостен профилактичен преглед при приемане на електрическите инсталации.

Прогнозната стойност на поръчката е 48 000 лева без ДДС, а крайният срок за подаване на оферти е 17 януари 2021 г.

Повече информация за условията на търга можете да намерите тук

     
Източник: ЦАИС ЕОП; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: НАП Пловдив   електрически инсталации   електросъоръжения  

Област: Обществени поръчки  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...