Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

КонтурГлобал Марица Изток 3 търси доставчик на резервни клетки за акумулаторна батерия 1000 Ah

КонтурГлобал Марица Изток 3 обяви търг за доставка на 112 броя резервни клетки за акумулаторна батерия 1000 Ah, тип 10 OPzV 1000 Sonnenschein А602. Клетките са предназначени за акумулаторните батерии за собствените нужди на блоковете на централата.

Клетките трябва да са нови, а не употребявани, рециклирани или с влошени параметри по каквато и да е причина. Те ще трябва да бъдат доставени наведнъж в срок от 30 дни след сключване на договора до склад на територията на ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3” в област Стара Загора. Разходите по транспорта и доставката следва да бъдат включени в офертата. 

Прогнозната стойност на поръчката е 109 200 лв. без ДДС, а крайният срок за подаване на заявления за участие изтича на 1 февруари 2021 г.

Повече информация за условията на търга можете да намерите тук

     
Източник: АОП; Снимка: КонтурГлобал

Ключови думи: КонтурГлобал Марица Изток 3   акумулаторна батерия   АОП  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обществени поръчки/Търгове

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящоОбяви за работаРеализации
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...