Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Изданието на Amper през 2021 г. е отложено за май - 22.01.2021

22.01.2021   |   Начало»Предстоящо
 

През 2021 г. изданието на международното изложение за електротехника, енергетика, автоматизация, осветление и сигурност Amper в Бърно, Чехия, няма да се проведе през март, когато традиционно се провежда, а от 18 до 21 май.

Причина за отлагането са мерките, предприети от чешкото правителство за справяне с пандемията от COVID-19, обясниха организаторите на форума. Те изразиха увереност, че през май ще са налице всички условия за безопасното протичане на изложението без сериозни рестрикции и в присъствието на посетители.

Амбицията на Amper е да представи на посетителите и широката публика най-новите тенденции в областта на електрониката и енергетиката, телекомуникациите, автоматизацията и дигитализацията. По време на предстоящото издание посетителите ще могат да се запознаят с дейността на нови развиващи се компании, както и да видят нови модерни технологии за умни градове и електрическа мобилност. На съпътстващата конференция Smart City in Practice експерти ще обсъдят нови решения в областта на безопасността на информационните и комуникационни технологии и специфични киберзаплахи.

В рамките на съпътстваща програма ще бъдат излъчени и носителите на наградите Golden Amper за 2021 г.
Повече за изложението можете да научите тук.

     
Източник: BVV

Ключови думи: Amper   електротехника   енергетика   авоматизация   осветление   електроника  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...