Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Конференцията за оловно-киселинни батерии LABAT 2021 ще се проведе изцяло онлайн

Международната конференция за оловно-киселинни батерии LABAT 2021 ще се проведе в изцяло онлайн формат от 8 до 11 юни.

Конференцията се организира от Института по електрохимия и енергийни системи „Академик Евгени Будевски” (ИЕЕС) при Българската академия на науките (БАН). В събитието традиционно участват водещи експерти в областта на батериите, изследователи и технолози от цял свят.

В рамките на LABAT 2021 ще бъдат представени последните научни достижения и актуалните тенденции в производството и рециклирането на батерии. Събитието ще предложи и задълбочена дискусия, посветена на новите предизвикателства пред сектора. Виртуалното изложение ще даде възможност на участващите компании да покажат нови продукти и услуги.

Тематичните акценти на конференцията ще включват основи на електрохимията при оловно-киселинните батерии, напредък в технологията, производството и рециклирането, иновации и нови материали, приложения в автомобилната индустрия и съхранението на енергия, системи за управление, моделиране и симулации на оловно-киселинни батерийни системи.

Традиционно ще бъде връчена и наградата Gaston Plante Medal, която се присъжда на експерти в областта на батериите за техния принос към развитието на технологията и науката за оловно-киселинните батерии.

Можете да се регистрирате за участие в конференцията тук.

     
Източник: ИЕЕС-БАН

Ключови думи: ИЕЕС-БАН   LABAT 2021   оловно-киселинни батерии  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Предстоящо

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...