Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Rittal заменя системата SE 8 с новата моноблок шкаф система VX SE - 25.02.2021

25.02.2021   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Rittal представи новите свободно стоящи шкафове VX SE, които според фирмата предлагат значителни предимства в сравнение с модулните в случаите, когато шкафовете трябва да се използват като самостоятелни решения. Те могат да се използват в много сфери на индустрията и в сградната инсталация.

Типичните области на приложение са в компактните машини и оборудване, както и техните компоненти за захранване и управление, които могат да бъдат инсталирани в един шкаф. За разлика от модулните шкафове с рамка и свалящи се странични панели, свободно стоящият корпус има цялостно тяло, направено от една заготовка стоманен лист или неръждаема стомана.

Базовата версия на VX SE има степен на защита IP55, защита от удар IK10, автоматично измерване на електрическия потенциал, висока якост и стабилност поради изключително високата устойчивост на усукване плюс 1,5 тона товароносимост.

За по-предизвикателни среди се предлага вариант на свободно стоящия корпус VX SE със степен на защита IP66/NEMA 4/4x.

„Новият свободно стоящ шкаф на Rittal е съвместим с шкаф-системата VX25. Това означава, че производителите на панели, които преминават към VX SE, не трябва да правят големи корекции по отношение на инженеринга, сглобяването или инсталирането на компоненти”, обясняват от компанията.

Новата шкаф система заменя SE 8, която ще бъде спряна от производство от 31 март 2021 г.

     
Източник: Rittal

Ключови думи: Rittal   Ритал   VX SE   SE 8   свободно стоящи шкафове  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Бизнес
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...