Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Полски производител на зарядни станции за електромобили търси дистрибутори

17.05.2021   |   Бизнес
 

Полски производител на иновативни зарядни станции за електромобили търси дистрибутори и търговски представители с цел навлизане на фирмата на нови пазари.

Компанията специализира в производството на собствена пoстояннотокова (DC) бърза зарядна станция, отговаряща на използваните в Европа стандарти за DC зарядни станции CCS (Combined Charging System) и CHAdeMO (CHArge de MOve). Интегрираният в станцията AC/DC преобразувател с мощност 50 kW също е собствена разработка на полската фирма. Корпусът на зарядната станция и системата със самонавиващ се кабел са проектирани в партньорство с Факултета по изящни изкуства на полски университет. Програмата за управление на устройството е създадена отделно, като потребителите взаимодействат с него посредством сензорен панел.

Станцията позволява едновременно зареждане на втори автомобил с променливотоковo (AC) захранване с мощност до 22 kW посредством AC Type-2 конектор.

Интернет връзката позволява следене на параметрите на станцията в реално време и управлението й от разстояние. Сред характеристиките й са и OCPP протокол, идентификация на потребителя чрез PIN код и RFID.

Произвеждайки както зареждащия модул, така и корпуса на станцията, фирмата има възможност да предложи опции за модифициране на продукта спрямо изискванията на клиентите, включително за зареждане от системи за съхранение на енергия или софтуерно ограничаване на мощността.

Дизайнът на станцията позволява инсталирането й на всяко място, където потребителите биха очаквали да намерят решение за бързо зареждане – търговски центрове и хипермаркети, гаражи, публични станции, бензиностанции, обществени сгради, пътища и други.

Допълнителна информация за предложението за партньорство може да намерите в сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN

Ключови думи: EEN   зарядни станции   електромобили  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...