Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Сингапурски производител на кабели търси дистрибутори - 31.05.2021

31.05.2021   |   Начало»Бизнес
 

Сингапурски производител на кабели търси дистрибутори в Европа.

Фирмата специализира в производството и доставката на кабели ниско и свръхниско напрежение и кабели високо напрежение за приложения в строителството, комуникациите, петролната и газовата индустрия, минната индустрия, жп транспорта, ВЕИ сектора и други отрасли.

В сегмента кабели свръхниско напрежение портфолиото на фирмата включва LAN кабели, сигнални кабели, коаксиални кабели и телефонни кабели. В сегмент кабели ниско напрежерние фирмата предлага кабели с PVC изолация, негорими, огнезащитени и гумирани кабели, а в сегмент кабели високо напрежение – кабели за приложения в мини и др.

Фирмата посочва, че стриктно следи за качеството на продуктите във всеки един етап от производствения процес – от закупуването на суровините до доставката до крайните клиенти.

Допълнителна информация за предложението за търговско коопериране може да намерите на сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: EEN   кабели  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...