Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Phoenix Contact разширява серията рутери с WLAN интерфейс

05.07.2021   |   Технологии
 

Phoenix Contact добави нов модел с повече входове и изходи и допълнителни софтуерни функции към гамата си от мрежови рутери с WLAN интерфейс, съобщават от ВиВ Изоматик, официален представител на фирмата в България.
 
“WLAN интерфейсът на новия рутер TC 4102T-4G EU WLAN позволява конфигурирането му като точка за достъп за свързване към система от безжични компоненти, разположени наблизо, или за осигуряване на безжичен достъп на техниците до процеса на място. WLAN интерфейсът може да служи като клиент, който в допълнение към Ethernet портовете, превключващи между LAN и WAN режими, осигурява паралелен и отказоустойчив интернет достъп. В случай на неизправност системата автоматично превключва на WLAN режим или мрежова комуникация, или разширява честотната лента на лоши кабелни свързвания”, обясняват от ВиВ Изоматик
 
Новият модел има и повече дигитални входове и изходи и допълнителни софтуерни функции като GRE, L2TP, PPTP, както и вграден MIB за SNMP.
 
TC рутерите са мрежови рутери за инфраструктурни приложения, които свързват раздалечени една от друга подстанции и машини с контролната зала чрез VPN. Достъпната в цял свят LTE технология за мобилна комуникация дава редица възможности – от протоколи за дистанционно lean управление до предаване на видео.

     
Източник: ВиВ Изоматик

Ключови думи: ВиВ Изоматик   ViV Isomatic   мрежови рутери   WLAN  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...