Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Катарски производител на кабели търси дистрибутори

23.08.2021   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Катарски производител на кабели търси дистрибутори и търговски представители с цел разширяване на присъствието на фирмата на чужди пазари.
 
Продуктите на фирмата отговарят на всички необходими местни и международни изисквания, в това число BASEC, LPCB, KEMA, DNV-Gl и др., и вече се предлагат на редица пазари.
 
Основаната през 2009 г. фирма е най-старият производител на кабели в Катар. През годините продуктите й са използвани при реализацията на енергийни и инфраструктурни проекти, проекти в нефтената и газовата промишленост, в жилищни и търговски сгради, стадиони и др.
 
Заводът на фирмата се простира на 70 000 кв. м и се намира в индустриална зона в непосредствена близост до най-голямото търговско пристанище в Катар. Капацитетът за обработка на 40 000 т мед на година й позволява да изпълнява поръчки за няколко големи клиента едновременно. Лабораторията за изпитвания е напълно оборудвана, за да се гарантира, че продуктите отговарят на всички международни стандарти в областта на производството на кабели.
 
Офертата на фирмата включва силови и контролни кабели, гъвкави кабели,  заземителни проводници, кабели с оловна екранировка, концентрични свързващи кабели, кабели за ниско напрежение, захранващи кабели за средно, високо и свръхвисоко напрежение до 220 kV с напречно сечение 2500 mm², специални кабели за приложения в петролната индустрия. Бидейки част от голяма група, компанията може да предложи и аксесоари за кабели, оптични влакна, както и   допълнителни решения за полагане на кабели, проектиране, изпитване, инженеринг и услуги на място за подземни HV & EHV кабели до 400 kV.

Допълнителна информация за предложението за търговско сътрудничество може да намерите в сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: EEN   кабели  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
Бизнес форум ЕЛЕКТРОИНДУСТРИЯ 2024
Light+Building 2024
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...