Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Руски производител на кабели за въздушни линии търси дистрибутори

20.09.2021   |   Бизнес
 

Руски производител на кабели за въздушни линии търси дистрибутори с цел навлизане на европейските пазари.
 
Московската фирма, основана през 2004 г., е създала технология за пластично деформиране на ASWT и ASWP проводници, която увеличава коефициента на запълване до 92 - 97%, което води до значително нарастване на здравината и напречното сечение, без да се увеличава диаметърът. Това дава възможност и за намаляване на аеродинамичното натоварване (20 - 35%) и обледеняването (25 - 40%).
 
Московската фирма отбелязва, че новите продукти, повечето от които са проектирани за нуждите на големи компании, като се взимат предвид спецификите на приложенията, се изработват с помощта на съвременни, включително уникални технологии, и се отличават с редица нововъведения.
 
Фирмата би искала да си партнира с малки и средни предприятия, големи компании и изследователски институти в Европа и да разшири производството си.
 
Допълнителна информация за предложението за търговско сътрудничество може да намерите в сайта на Enterprise Europe Network (EEN). 

     
Източник: EEN; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: EEN   кабели  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...