Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Дизеловите генератори на Cummins вече могат да се използват и с парафинови горива

16.12.2021   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Cummins обяви, че цялата линия дизелови генератори на фирмата вече е сертифицирана за използване с парафинови горива (EN 15940), включително хидрогенирани растителни масла (HVO) при приложения в режим на готовност, съобщават от ИПО, официален вносител на дизеловите генератори на Cummins в България.
 
Сертификацията е част от цялостната стратегия на Cummins за развитие на иновативни решения с принос към декарбонизацията и проактивно подпомага компанията в намаляването на емисиите от вече съществуващите й технологии.
 
"Нашите клиенти постоянно напредват в областта на декарбонизацията и Cummins е решена да им помага да постигат своите цели за устойчивост. Възможността да се задвижват генератори с HVO горива подкрепя тези цели, като намалява техния въглероден отпечатък", заяви Випул Тандън, изпълнителен директор Global Power Generation в Cummins.
 
Компанията продължава да работи в близко сътрудничество с партньори от индустрията, за да създава решения, които задоволяват нуждите на промишлеността за използване на възобновяема и устойчива енергия. Cummins си партнира с Microsoft Corp., за да пригоди генераторите QSK95 за използване с HVO горива.
 
"Cummins има над 100-годишен опит в интегрирането на доказани генератори с развиващи се технологии. Този опит ни направи достатъчно гъвкави, за да изпълним и преизпълним променящите се световни стандартни, както и индивидуални изисквания на нашите клиенти", посочи Тандън.

     
Източник: ИПО

Ключови думи: ИПО   Cummins   дизелови генератори   QSK95   парафинови горива  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Бизнес
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...