Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Cummins Power Generation получи най-високото отличие от китайския бранш на сървърните центрове

 

Cummins Power Generation (CPG) получи награда за своя първи проект със система PowerBloc, съобщават от ИПО, официален представител на компанията в България.
 
Китайската асоциация за стандартизация в инженерното строителство, която определя браншовите стандарти за сървърните центрове в Китай, включи CPG сред отличените с Наградата за научни и технологични постижения в областта на сървърните центрове. Списъкът с победителите бе официално обявен по време на деветата Конференция за стандарти за сървърни центрове.
 
Представена за първи път през май 2021 г., системата PowerBloc е разработена от китайския екип на CPG и се произвежда в заводa на компанията в Ухан в централен Китай. PowerBloc интегрира дизелови агрегати (захранващи системи), резервоари за вода (охладителни системи), резервоари за гориво (системи за гориво), заглушители (системи за намаляване на шума), електрически табла с превключватели (системи за управление) и противопожарни системи в един стандартен 12-метров контейнер.
 
Първите три електрогенератора PowerBloc са инсталирани на обекти на клиенти през септември 2021 г. На място са извършени стандартният тест IQA (Installation Quality Assurance) и изпитванията за 12-часово постоянно натоварване и един час свръхнатоварване. Резултатите потвърждават, че системата не само спестява 10 кв. м площ, но и демонстрира изключително стабилна работа, ниски нива на шум и емисии на изгорели газове и висока продуктивност.
 
Системата PowerBloc и вложените забележителни иновации вдигат високо летвата в резервното захранване за сървърни центрове, особено в сегмента на генераторите в контейнери. А наградата е най-високата по рода си в китайския бранш на сървърните центрове.
 
CPG държи лидерската позиция на доставчик на дизелови електрогенератори за китайския бранш на сървърните центрове, като продължава да поддържа своята репутация на доставчик на решения за целия жизнен цикъл на техниката. Сред големите клиенти на CPG в Китай са China Telecom, China Mobile, China Unicom, Alibaba, Tencent и ByteDance.

 

 

 

 

 

 

ИПО ООД
София 1510
ул. Резбарска 47
Тел.: 02 971 9549; 0884 97 85 11
Факс: 029719548
E-mail: office@ipo-bg.com
https://www.ipo-bg.com/bg

     
Източник: ИПО

Ключови думи: ИПО   Cummins Power Generation   CPG   PowerBloc   сървърни центрове  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...