Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ИАНМСП организира участие на български фирми в международното изложение Amper 2022

01.02.2022   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира участието на български малки и средни предприятия (МСП) в търговска мисия с посещение на международното изложение за електротехника, енергетика, автоматизация, осветление и сигурност Amper в чешкия град Бърно в периода от 16 до 20 май 2022 г.

Поканени за участие в търговската мисия са български МСП в областта на електротехниката, електрониката, мехатрониката, роботиката, ИКТ, електротермалните технологии, инсталациите за сигурност и осветление, чиято основна икономическа дейност попада в една от определените в Националната стратегия за насърчаване на малките и средните предприятия (НСНМСП) 2014 – 2020 групи.

Програмата на търговската мисия предвижда представителите на българските МСП да посетят изложението, да участват в двустранни срещи, семинари и кръгли маси с представените чуждестранни фирми.

Проявата се организира в изпълнение на дейност 1 "Организиране на търговски мисии в чужбина" по проект "Подкрепа на интернационализацията на българските предприятия чрез провеждане на търговски мисии, бизнес форуми, конференции, контактни борси и двустранни срещи", финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" 2014 – 2020, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.

Предходното издание на изложението Amper привлече близо 590 изложители от 29 страни и 43 300 посетители.

Повече за възможностите за включване в мисията можете да видите тук. Крайният срок за подаване на заявки за участие изтича на 18 февруари 2022 г.

     
Източник: ИАНМСП; Снимка: BVV

Ключови думи: ИАНМСП   МСП   Amper   търговски мисии  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...