Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Daimler повишава енергийната ефективност на завода в Зинделфинген с охладителните системи на Rittal

 

Daimler избра охладителните модули на Rittal, за да повиши енергийната ефективност на завода на компанията в Зинделфинген, в който се произвеждат части за марки като Mercedes-Benz и Maybach.
 
Преди внедряването им решенията на Rittal преминават тестове за енергийна ефективност, които показват, че използването им спомага за намаляване на консумацията на енергия с до 70%.
 
"Резултатите от тестовете убедително показаха, че охладителните агрегати на Rittal от поколението Blue e+ ще ни позволят да постигнем ясни икономии на енергия", споделя Хералд Бьоле, ръководител Индустриални системи и електричество в завода на Daimler в Зинделфинген.
 
Автомобилният производител поръчва над 250 нови модула с мощност от 500 W до 2000 W.
 
Благодарение на подмяната на охладителните единици с новите решения на Rittal Daimler може да спести оперативни разходи в размер на шестцифрени суми и да удовлетвори претенциите си за лидерство в зелените технологии. Като цяло новите системи за контрол на климата на Rittal ще спомогнат за намаляване на емисиите на въглероден диоксид с близо 500 т всяка година.

 

 

 

 

 

Ритал ЕООД
София 1592
бул. Искърско шосе 7, жк. Дружба-1
Търговски комплекс Европа
Tел.: +359 (2) 4390550, 889 0055, 889 0056
Факс:+359 (2) 4390659
Е-mail: office@rittal.bg
http://www.rittal.bg/

     
Източник: Rittal

Ключови думи: Rittal   Ритал   Blue e+   охладителни системи   шкафове  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...