Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Свободно стоящата шкаф-система VX SE на Rittal пасва перфектно!

07.03.2022
 

Общо 20% от решенията, предлагани от немския производител на контролни и разпределителни устройства Ripploh Elektrotechnik & Engineering, включват свободно стоящи шкаф-системи. Всяка година машиностроителна компания поръчва 150 свободно стоящи шкаф-системи и далеч не е единственият клиент на фирмата, който прави подобни поръчки. Производители на системи за охлаждане и за компактиране на отпадъци също се насочват към тях. Всички тези клиенти използват свободно стоящите шкаф-системи за специфични приложения. "Тези клиенти знаят точно от какво се нуждаят и не биха се задоволили с по-малко", коментира Андреас Рипло, управляващ директор на Ripploh Elektrotechnik & Engineering.
 
На своите клиенти Рипло препоръчва новата свободно стояща шкаф-система VX SE на Rittal. Една от причините е нейната цена, която също е важна за тях. Със свободно стоящата шкаф-система се постигат икономии от 10 до 15% в сравнение с комбинация от конвенционaлни шкафове, посочва Рипло. Друго преимущество е лесното сглобяване, тъй като не се налага предварително напасване на странични панели и покрив.
 
Свободно стоящите шкаф-системи предлагат повече пространство, посочва Рипло и допълва, че те са и по-лесни за транспортиране, когато са готови. Производственият процес е опростен и с аксесоарите към системата VX са възможни много различни конфигурации.
 
Качеството също е важен фактор при избора на свободно стояща шкаф-система. Според Рипло има сериозно разминаване между качеството, предлагано от различните производители. Той е категоричен, че Rittal продължава да се отличава с високо качеството на грундиране и боядисване. По този показател Rittal са съвсем различна лига, посочва Рипло и пояснява, че се е случвало да използват други шкафове, чиято боя направо се лющи.
 
Наличностите, особено в ситуация, в която пандемията от COVID-19 създава сериозни проблеми с доставките, са друго преимущество на Rittal. "Въпреки настоящата ситуация на пазара ние винаги можем да разчитаме, че доставките от Rittal ще пристигнат навреме", споделя със задоволство Рипло.
 
VX SE е решение тип "всичко в едно". Това означава, че няма нужда да се поръчват или инсталират странични панели. Максималната възможна ширина на шкафа е 1800 мм, като той може да замени до три шкаф-системи VX25. Така клиентът спестява аксесоари и време за свързване и си осигурява едно голямо вътрешно пространство за инсталиране. Сега VX SE се предлага и с дълбочина 300 мм, която е идеална за вграждане на модулна апаратура, където не се изисква по-голяма дълбочина.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ритал ЕООД
София 1592
бул. Искърско шосе 7, жк. Дружба-1
Търговски комплекс Европа
Tел.: +359 (2) 4390550, 889 0055, 889 0056
Факс:+359 (2) 4390659
Е-mail: office@rittal.bg
http://www.rittal.bg/

     
Източник: Rittal

Ключови думи: Rittal   Ритал   VX SE   шкаф-системи   VX25  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...