Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Община Добрич закупи нови електробуси и зарядни станции с европейски средства

На официално събитие през февруари община Добрич представи четирите нови електробуса за градския транспорт и зарядните станции за тях, закупени по проект "Развитие на интегрирана система на градския транспорт на Добрич", финансиран по Оперативна програма "Региони в растеж" 2014 – 2022 г.

Общината е закупила четири електробуса марка Карсан и две зарядни станции с минимална мощност от 43 kW на всеки от изводите за зареждане. Доставен е и силов маслен трансформатор, който ще бъде въведен в експлоатация.

Общата стойност на проекта е 1 958 696,40 лв. Основаната цел е да се повиши качеството на живот в Добрич чрез подобряване на условията за движение, повишаване на ефективността на обществения градски транспорт и надграждане на възможностите за алтернативни форми на придвижване, посочват от Общината.

На събитието присъстваха кметът на Добрич Йордан Йорданов, Шайда Камачъ, директор продажби в Карсан, и инж. Димитър Арнаудов от Елпром ЕМЗ.

     
Източник: Община Добрич; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Община Добрич   електромобилност   зарядни станции  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Реализации

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...