Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Швейцарски производител на чипс избира шкафовете с хигиенен дизайн на Rittal

18.04.2022
 

Качеството все още е приоритет номер едно за известния швейцарски производител на чипс и снаксове Zweifel Pomy-Chips повече от половин век след основаването на компанията. С помощта на шкафовете от неръждаема стомана на Rittal компанията отговаря както на вътрешните си стандарти за качество, така и на изискванията на ISO и IFS.
 
Решенията с хигиенен дизайн на Rittal са специално проектирани за хранително-вкусовата промишленост, с клас на защита IP69К и уплътнения без пролуки. "Продуктите с хигиенен дизайн на Rittal са безупречни и високо ценени в целия свят. Конкурентите им просто не могат да постигнат тяхното качество", категоричен е Марко ло Джудиче, електропроектант в Zweifel Pomy-Chips.
 
Rittal получава признание не само като доставчик, но и като партньор и консултант. Първоначалните проучвания на швейцарската компания са последвани от директни срещи с цел определянето на специфичните й изисквания. След това екипът на Rittal изготвя множество опции и предоставя подробна информация за изпълнимостта, преимуществата и недостатъците и разходите за всяка една от тях. Така клиентът получава необходимата яснота, за да вземе решение.
 
Ръководството на Zweifel Pomy-Chips избира решение, базирано на серията шкафове TS 8. Rittal конфигурира шкафовете в съответствие с точните спецификации на клиента, доставя ги и извършва цялата подготовка за монтирането им. След това Zweifel Pomy-Chips ги монтира с необходимите компоненти.
 
Zweifel Pomy-Chips е впечатлена от гъвкавостта на Rittal и предоставените експертни съвети. "Те ни предложиха решения, изработени да отговорят конкретно на нашите бизнес нужди. Всичко е възможно, изборът е наш – включително оценката за услугите, предоставени от Rittal. Това е моята идея за истинско партньорство", коментира Марко ло Джудиче.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ритал ЕООД
София 1592
бул. Искърско шосе 7, жк. Дружба-1
Търговски комплекс Европа
Tел.: +359 (2) 4390550, 889 0055, 889 0056
Факс:+359 (2) 4390659
Е-mail: office@rittal.bg
http://www.rittal.bg/

     
Източник: Rittal

Ключови думи: Rittal   Ритал   шкафове   TS 8   хранително-вкусова промишленост  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...