Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Новият сайт на Rittal България комбинира модерен дизайн с бърз и лесен достъп до информация за перфектно потребителско изживяване

През април т. г. Rittal България пусна своя нов, изцяло подобрен, потребителски ориентиран и интерактивен уебсайт, за да отговори на изискванията и нуждите на своите клиенти. В интервю за Electrical-Bulgaria.com Александра Димитрова, мениджър Маркетинг и реклама в Rittal България, разказва за новостите, подобренията и разнообразното съдържание в сайта и предизвикателствата, с които се сблъсква екипът на компанията при създаването му.
 
Какво е новото в сайта на Rittal България? Какво да очакват посетителите от него?

Основната цел на новия уебсайт на Rittal е да насочи клиентите още по-бързо към специфично за приложението решение и да поддържа техните дигитални процеси. От цифрови продуктови данни, софтуер за проектиране и инженеринг, задълбочена информация за шкаф-системите и автоматизация, до интелигентни услуги, всеки един елемент от нашата пълна гама е само на няколко щраквания разстояние. Новият сайт се отличава с опростен, модерен дизайн, подобрена функционалност и лесен достъп до основна информация, за да помогне на нашите настоящи и бъдещи клиенти да вземат добре информирани решения.
 
Крайни потребители, проектанти или инсталатори могат да се възползват от лесния достъп до визуализации, подробна техническа информация и чертежи в много различни формати на всички наши продукти.
 
Със своя модерен, отзивчив дизайн, изграден върху широкоформатни изображения и обяснителни графики, новият уебсайт гарантира перфектно потребителско изживяване – дори на смартфон или таблет.
 
Нашите настоящи и потенциални клиенти могат да получат ново вдъхновение и идеи от актуални теми и основна информация – съвпадащи с техните специфични интереси и нужди.
 
Какво наложи промяната?
 
Разпространението на съвременните информационни и комуникационни технологии и свързаните с тях процеси отбелязаха голям напредък през последните години. За компаниите от всички отрасли цифровизацията създава нови възможности за ориентирани към бъдещето бизнес модели. Тя дава възможност за оптимизиране на процесите и съответно подобряване на ефективността и производителността при едновременно намаляване на разходите.
 
Новият раздел "Решения" на уебсайта предоставя ценна информация за ключови индустрии и технологичните тенденции, пред които те са изправени, заедно с множество казуси, които очертават как гъвкавите и стандартизирани решения на Rittal, направени по мярка, са повече от способни да отговорят на техните изисквания.
 
Ясно структурираната навигация на сайта помага да се осигури прецизност и да насочва интуитивно през огромното портфолио на "Rittal. The System." към вашето конкретно решение. С конфигурационната система клиентите идентифицират идеалния продукт за тях само с няколко щраквания – бързо и просто.
 
Уебсайтът също така показва как отделните продукти се превръщат в система, в кои индустрии и сектори се използват решенията на Rittal, какви са предизвикателствата и как се преодоляват. Нашите клиенти могат да намерят информация и отговори по тези проблеми.
 
Индустрия 4.0 и развитието на технологиите не само наложиха по-високи изисквания към компаниите в техните производствени процеси, но също така и нови стандарти в комуникацията с клиентите – да се търси не само конкретен продукт, а цялостно решение.
 
Какви бяха предизвикателствата при създаването на новия сайт и как се справихте с тях?
 
През целия работен процес ние се стремяхме да създадем възможност на нашите посетители да имат истинско виртуално изживяване, докато сърфират в нашия сайт, както и да имат максимално качествен и опростен достъп до нашата подробна информация за продуктите, истории за успех в индустрията и ИТ и инструменти за онлайн конфигуриране.
 
Нашите маркетингови, продуктови, уеб и ИТ екипи работиха заедно, за да гарантират, че преработеният уебсайт работи добре и съдържа подходяща информация за нашата аудитория. Важно е не само да демонстрираме глобалния си опит, но и нашето локално съдържание, решения и истории за успех, отнасящи се до ключови индустрии. Нашият уебсайт е в процес на усилена работа и ние ще продължим да го усъвършенстваме и подобряваме, за да отговаряме на нуждите на пазара.
 
Rittal e платформа за всичко. Безкрайни възможности за индустрията и ИТ. Имаме решенията на бъдещето на една ръка разстояние с интелигентна системна архитектура, състояща се от отделни модули (шкаф, климатичен контрол, шинни системи, ИТ инфраструктура, софтуер и обслужване). Научете повече за предимствата на Rittal от нашия нов подобрен сайт.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ритал ЕООД
София 1592
бул. Искърско шосе 7, жк. Дружба-1
Търговски комплекс Европа
Tел.: +359 (2) 4390550, 889 0055, 889 0056
Факс:+359 (2) 4390659
Е-mail: office@rittal.bg
http://www.rittal.bg/

     
Източник: TLL Media; Снимка: Rittal България

Ключови думи: Rittal   Ритал   шкафове   шкаф системи   ИТ инфраструктура  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...