Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

ProClima Web на Schneider Electric гарантира енергийноефективно и надеждно топлинно управление на ел. табла

Топлинното управление по проекти за индустриална автоматизация и контролни табла предполага интегриране на редица променливи. То изисква използване на софтуер, който може да определи кога е възможна вентилация и кога е необходимо да се премине към топлинни решения с по-голяма охлаждаща мощност и по-високи енергийни разходи, като например климатици или въздушно-водни топлообменници. ProClima Web на Schneider Electric е софтуерен инструмент за топлинно управление, който разглежда всички променливи средно за по-малко от 5 минути, като използва два усъвършенствани алгоритъма. Базиран е на над 20-годишен опит в областта на пасивните променливи във вътрешни и външни среди, включително материал на шкафа, повърхност, монтажно положение, относителна влажност и др. Той също така обработва активни елементи, като стойности на разсейването на вътрешното оборудване, разсейването през стените на шкафа съгласно IEC 60890 и 61.439 (част за изчисления на топлообмена през стените) и т.н.

ProClima Web осигурява широкообхватен и цялостен преглед на всички варианти за топлинни решения, като използва изчисления, извършени съобразно данните, които потребителят предоставя.

Изборът на решение с помощта на ProClima винаги гарантира:

  • Енергийна ефективност – Софтуерът отчита стойностите на топлоотдаване или поглъщане на шкафа, което само по себе си може да бъде топлинно решение. Също така, при сравняването на различни решения ProClima винаги предлага контролер (например термостат, хигростат или хигротерм), свързан с топлинното решение, който да намалява потреблението на енергия на топлинното оборудване през поне 50% от времето.
  • Надеждност на данните – Софтуерът разполага с различни вътрешни бази данни, които улесняват валидирането на информацията за механичната съвместимост, загубите на мощност на задвижванията с променлива скорост, PLC контролерите и другото монтирано основно оборудване. Той също така позволява интегрирането на нови източници на топлина, които първоначално не са били взети предвид, и осигурява база данни за външните променливи, включително слънчевото лъчение, за да може те да бъдат интегрирани в алгоритмите и по този начин да се избегнат грешките в спецификациите.
  • Цялостен окончателен проект – Програмата завършва с проектен документ, който включва цялата необходима техническа информация за бъдещи потребители, като например производители на табла, производители на оригинално оборудване, управители на обекти, дистрибутори или крайни потребители. 

 

 

 

 

Шнайдер Електрик България
София 1766
Бизнес Парк София, сграда 4, ет. 6
Тел.: + 359 2 9329320
Факс: + 359 2 9329393
E-mail: csc@schneiderelectric.bg
Web: www.schneider-electric.bg

 

     
Източник: Schneider Electric България

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   ProClima Web   електрически табла   топлинно управление  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...