Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Rittal България пуска нов инструмент за избор на най-подходящото решение за климатичен контрол

09.06.2022
 

Правилното решение за контрол на климата е от решаващо значение за осигуряване на максимална ефективност и производителност на всяко предприятие и оборудване.

С цел да помогне на своите клиенти в избора на най-подходящото решение за климатичен контрол Rittal България представи новия инструмент QuickFinder.

С помощта на QuickFinder изборът на решение за климатичен контрол става бърз и лесен. Трябва само да отговорите на три прости въпроса, да въведете данните си за контакт и QuickFinder ще ви изпрати директно резултата.

QuickFinder е една от новите функционалности в обновения сайт на Rittal България, чиято основна цел е да насочи клиентите още по-бързо към подходящите решения за конкретни приложения и да поддържа техните дигитални процеси.

Със своя модерен, отзивчив дизайн, изграден върху широкоформатни изображения и обяснителни графики, новият уебсайт гарантира перфектно потребителско изживяване – дори на смартфон или таблет.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ритал ЕООД
София 1592
бул. Искърско шосе 7, жк. Дружба-1
Търговски комплекс Европа
Tел.: +359 (2) 4390550, 889 0055, 889 0056
Факс:+359 (2) 4390659
Е-mail: office@rittal.bg
http://www.rittal.bg/

     
Източник: Ритал

Ключови думи: Ритал   Rittal   QuickFinder   климатичен контрол  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...