Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Rittal подобрява ефективността с новата релса за вътрешен монтаж в табла AX

Инсталирането в компактни табла може да бъде сложно и времеемко. Често се налага пробиване на корпуса на таблото за закрепване на компоненти извън монтажната плоча, а това може не само да понижи категорията на защита на корпуса, но и да увеличи значително разходите и усилията за инсталиране. Освен това наличното пространство за монтаж в корпуса често е ограничено или е невъзможно да се използват съществуващи монтажни повърхности.

Rittal предлага решение на всички тези проблеми с новата релса за вътрешна инсталация с подобрена носеща способност за табла AX, която може да се монтира просто, точно и стабилно и без никакво пробиване.

Възможните приложения с подсилената релса са многобройни благодарение на локаторите, вградени в страничните стени на таблата AX, в които релсата може да бъде свързана с винтове. Вътрешната монтажна релса е още по-добре поставена, за да издържи на вибрациите, възникващи по време на транспортиране или при работа с машини. В резултат вече повече електротехнически компоненти могат да се монтират извън монтажната плоча в компактния корпус на таблата AX лесно, бързо и с висока степен на стабилност.

Освен това се постига и по-висока ефективност, тъй като допълнително пробитите дупки не трябва да се премахват, боядисват и запечатват, което спестява време, усилия и пари, а и дискусии за това дали категорията на защита се запазва.

Аксесоари като превключватели, задвижвани от врати, стойки за врати, кабелни проводници, затягащи ленти или светлини на корпуса могат да бъдат прикрепени директно към вътрешната монтажна шина, без корпусът да се нуждае от механична обработка. При това съответствието със сертификата UL за американския пазар остава гарантирано.

Друго предимство е, че в комбинация с базовата конфигурация на шината AX могат да се използват и аксесоари като перфорирани секции, кабелни скоби или носещи шини от гамата VX25, благодарение на предварително определеното разстояние между релсите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ритал ЕООД
София 1592
бул. Искърско шосе 7, жк. Дружба-1
Търговски комплекс Европа
Tел.: +359 (2) 4390550, 889 0055, 889 0056
Факс:+359 (2) 4390659
Е-mail: office@rittal.bg
http://www.rittal.bg/

     
Източник: Rittal България

Ключови думи: Rittal   Ритал   AX   VX25   табла   релси  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...