Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

По-голяма сигурност и комфорт у дома с новия смарт видео панел Classe 300EOS with Netatmo на Legrand

Legrand променя представите за вътрешен видео панел. Classe 300EOS with Netatmo – първият с вграден гласов асистент Amazon Alexa за по-лесен и удобен контрол.

Classe 300EOS with Netatmo – сърцето на всеки умен дом.
Иновативният 2-проводен handsfree видео панел с Wi-Fi свързаност има редица функционалности, с които осигурява удобство и сигурност на обитателите на дома по всяко време и навсякъде. Със специално разработеното смартфон приложение Home + Security, освен видеодомофонните обаждания, може да се управляват и други устройства на Legrand и Netatmo, като така се създава бързо и лесно цялостна система за автоматизация и сигурност на дома.

Отличителен модерен дизайн
Classe 300EOS with Netatmo има изчистен съвременен дизайн в отговор на изискванията на модерните интериорни решения. Той е с вертикална ориентация, ултратънък и леко извит. Разполага с 5-инчов сензорен дисплей и функция за автоматично центриране за по-добра видимост на посетителите. През 2021 г. решението е отличено с една от най-престижните награди за дизайн в света – IF Design Award. 

Видеодомофонна система и функции
LED индикаторите на смарт видео панела показват състоянието на Wi-Fi връзката и известия от свързаните устройства и системи – пропуснати обаждания, съобщения и друга системна информация. Налични са и сензорни бутони за взаимодействие с Alexa. Видеодомофонните функции позволяват активиране на камерите, отговаряне на обаждания, отваряне на вратата и др. Меню "Любими" включва най-често използваните в дома действия.

Единен хъб за управление на всички възможности на умния дом
Иновативният видео панел играе ролята на сървър или гейтуей, който управлява останалите устройства за умен дом и системи, с които разполагате вкъщи, сред които осветление, отопление, щори, контакти и др. Функции "Комфорт" включват дигитално и гласово управление, контрол на осветлението, жилищната автоматизация, различни сценарии и безжични модули за управление. По отношение на енергийната ефективност Classe 300EOS with Netatmo позволява непрекъснато измерване и пестене на електроенергия и контрол на температурата в дома. Възможностите на видеодомофонната система позволяват отключване на входната врата и управление на входния панел. Функциите за сигурност, подсигурени от Netatmo, обхващат умни камери, датчици за врати и прозорци, видеозвънец, вътрешна сирена, аларма за дим и др.

Управление на дома от разстояние
Благодарение на приложението Home + App Suite, включващо Home + Security и Home + Control, е подсигурена двупосочна връзка с дома и възможност за дистанционен контрол на всички свързани системи и устройства. От една страна, Classe 300EOS with Netatmo изпраща видео известия, например при необичаен опит за достъп до дома. В същото време, потребителите могат да задават команди, които да се пренасочват към свързаните с устройството системи в дома. Например може да се зададе определена температура, която климатизацията да подсигури преди прибиране на живущите в дома, или могат да се деактивират определени електроуреди, за да се предотвратят инциденти при ползването им от деца.
 
Първият видео панел с вграден гласов асистент Alexa
Контролът на видео панела е значително усъвършенстван с добавянето на гласови команди. Това позволява на потребителите да създават персонализирани графици за работа на свързаните устройства, да възпроизвеждат музика, да ползват удобно всички Smart Home функции и да имат на разположение надежден домашен иконом.

Видеодомофонна система и сигурност в едно
С помощта на приложението Home + Security освен видеодомофонните функции, може да се управляват и продуктите за сигурност Netatmo, като така се формира бързо и лесно цялостна система за автоматизация и сигурност. На дисплея на новия смарт видео панел Classe 300EOS се виждат всички камери Netatmo в реално време за повече спокойствие и контрол на достъпа до дома.
 
"Нашите усъвършенствани решения за "умен дом" се стремят да отговорят на начина на живот и актуалните потребности на обитателите на съвременните сгради, да улеснят ежедневието им, да им донесат повече комфорт и сигурност у дома, както и да им гарантират спокойствие, когато са навън", споделя Людмил Даскалов, управител на Legrand България.

 

 

 

Легранд България ЕООД
София 1766, ж.к. Младост 4
Бизнес Парк София, сгр.7а, партер
тел:02 489 9297
e-mail: bureau.sofia@legrandelectric.com 
https://legrand.bg/

     
Източник: Легранд

Ключови думи: Легранд   Legrand   Classe 300EOS with Netatmo   Netatmo   умен дом   смарт видео панели  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...