Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Новата технология за свързване на проводници на Phoenix Contact не изисква инструменти - 01.08.2022

Phoenix Contact създаде иновативна нова технология за свързване на проводници без инструменти, съобщават от ВиВ Изоматик, официален представител на фирмата в България.

За разлика от съществуващата технология на свързване Push-in, Push-x позволява свързване на всички видове проводници с директно окабеляване без нужда от използване на инструменти или прилагане на сила.

В основата на новата технология е предварително натегната контактна пружина, която позволява свързването на твърди и гъвкави проводници с или без накрайници. Дори най-малките гъвкави проводници задействат връзката, посочват от фирмата.

"Лек натиск на освобождаващата повърхност вътре в затягащата зона води до контакт на проводника без никакво усилие. Чрез докосване контактната пружина се освобождава и проводникът се свързва безопасно и трайно", обясняват от ВиВ Изоматик.

Както при Push-in системата, свързаните проводници могат да бъдат изключени чрез натискане на оранжевия бутон. В същото време, когато проводникът се освобождава, контактната пружина се натяга за нова операция по окабеляване.

     
Източник: ВиВ Изоматик

Ключови думи: ВиВ Изоматик   ViV Isomatic   Phoenix Contact   Push-x   окабеляване  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Технологии
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...