Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Фирма Инженеринг успешно поднови лиценза си за производство на КРУ от серията SM6 на Schneider Electric

Фирма Инженеринг, част от групата компании Филкаб, съобщи, че лицензът й за производство на комплектни разпределителни уредби (КРУ) от серията SM6 е удължен с нови две години след успешно преминат ресертификационен одит от страна на Schneider Electric.

В Инженеринг производството на КРУ от серията SM6 на Schneider Electric стартира в края на 2018 г. на една производствена линия, като четири години по-късно, линиите вече са две и се планира пускането на трета. До днес компанията е произвела близо 3000 броя, като в настоящия момент производственият капацитет е 1000 броя годишно. Освен самото асемблиране на продукта, Инженеринг изработва изцяло металните корпуси на изделията. Компанията разполага с модерно оборудвани, високотехнологични цехове за металообработка, линия за прахово боядисване и не на последно място богат опит и добре подготвени кадри в производството на метални изделия.

Комплектната разпределителна уредба SM6 на Schneider Electric покрива най-важните клиентски изисквания за безопасност и надеждност на устройствата. Съгласно високите изисквания на марката, модулите SM6 трябва да са 100% фабрично тествани, без необходимост от последващи изпитания на мястото на инсталиране. Инженеринг извършва всички необходими тестове. Доказателство за качеството на изделията е фактът, че по отношение на производството няма нито една подадена рекламация от клиент.

Основни клиенти на тези изделия са компании, производители на комплектни трансформаторни подстанции (КТП), като една трета от произведените КРУ SM6 са вложени в КТП, произведени от Инженеринг.

Повече информация вижте тук.

 

 

 

 

ФИЛКАБ АД
София 1220
ул. Илиянско шосе 1
кв. Военна рампа, Надежда
Тел.: (02) 936 60 31, (02) 936 68 63
Моб.: 0885 201 511
Факс:(02) 936 75 92
Е-mail: sofia@filkab.com
http://www.filkab.com/main/bg/

     
Източник: Филкаб

Ключови думи: Филкаб   Filkab   Инженеринг   Schneider Electric   Шнайдер Електрик   SM6   КРУ   КТП   разпределителни устройства  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
Бизнес форум ЕЛЕКТРОИНДУСТРИЯ 2024
Light+Building 2024
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...