Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Legrand засилва позициите си на пазара на зарядна инфраструктура с придобиването на Ecotap

01.09.2022
 

Legrand придоби нидерландската компания Ecotap, известна със създаването на безопасни, разпознаваеми и устойчиви зарядни станции за различни видове електрически превозни средства. Благодарение на сделката Група Legrand засилва стратегическото си присъствие в развитието на зарядна инфраструктура за електрически превозни средства.
 
Създадена през 2011 г. в Бокстел, Ecotap е нидерландският специалист в AC и DC зарядните станции. Оперира в 20 страни, основно в Нидерландия и Германия. Компанията, която става част от Група Legrand през 2021 г., предоставя решения за зареждане на електрически превозни средства за жилищни, търговски и обществени пространства.


 
Решенията на Ecotap са високо ценени и от бизнеса, и от крайните потребители заради лесните монтаж и употреба и високата им устойчивост. Именно Ecotap е компанията, избрана да оборудва Ротердам със зарядни станции. Към днешна дата са инсталирани 50 000 Ecotap зареждащи точки по цял свят.
 
Добавяйки решенията на Ecotap към продуктовото си портфолио, Legrand предлага на клиентите си пълна гама от AC (променливотокови) и DC (постояннотокови) зарядни станции, както и цялостна платформа за управление, контрол, мониторинг и разплащане.


 
Зарядните станции на Група Legrand са част от енергийноефективните решения на компанията. Smart зарядните станции за електромобили спомагат да се запази мощността, като същевременно се предпазва мрежата от претоварване, като например зареждането става извън пиковите часове на консумация. И най-важното, преминаването към електромобили намалява въглеродните емисии средно с 1 т на година.

 

 

 

 

Легранд България ЕООД
София 1766, ж.к. Младост 4
Бизнес Парк София, сгр.7а, партер
тел:02 489 9297
e-mail: bureau.sofia@legrandelectric.com 
https://legrand.bg/

     
Източник: Легранд

Ключови думи: Legrand   Легранд   Ecotap   зарядни станции   зарядна инфраструктура   електромобили  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...