Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Държавен фонд "Земеделие" търси изпълнител за обновяване и поддръжка на климатични шкафове за сървърни помещения - 08.09.2022

Държавен фонд "Земеделие" обяви търг за избор на изпълнител за реализацията на проект за обновяване и поддръжка на климатични шкафове за сървърни помещения на Централното управление (ЦУ) в София и Резервния информационен център (РИЦ) Пловдив.

Обществената поръчка включва доставка, монтаж и поддръжка на 8 броя климатични шкафа за сървърни помещения на Държавен фонд "Земеделие" в ЦУ в София и поддръжка на всички 20 броя налични в момента климатични шкафа на производителя Emerson Network Power – Liebert в ЦУ в София и в РИЦ в Пловдив. Новодоставените климатични шкафове ще подменят съществуващи такива.

Общата прогнозна стойност на поръчката е 400 000 лв. без ДДС. Крайният срок за подаване на оферти е 26 септември 2022 г.

Повече за условията по търга вижте тук

     
Източник: АОП; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: АОП   шкафове   сървъри  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Обществени поръчки/Търгове
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...