Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Предстои пускането на нови електрогенератори Cummins специално за европейския пазар

Cummins, световен лидер в инженеринга, производството, дистрибуцията и сервизирането на широка гама от продукти и технологии за задвижване и електрозахранване, и Grupel, европейски производител на електрогенератори с над 45 години опит на пазара, обявиха своето ново партньорство в областта на разработването и производството на гама от продукти с мощност до 700 kVa, предназначени специално за европейския пазар. В България официален представител на Cummins Power Generation е ИПО ООД.
 
Партньорството между Cummins и Grupel ще даде възможност на Cummins Power Generation да постигне лидерски позиции на пазара в ниския мощностен клас чрез допълване на гамата си с продукти, отговарящи максимално на потребностите на клиентите и дилърите в Европа.
 
"Сътрудничеството между Cummins и Grupel ни дава капацитет да направим следваща стъпка напред в способността ни да помагаме на нашите клиенти да бъдат по-успешни в цяла Европа", заяви Игнасио Гонзалес Гарсиа де Кеведо, изпълнителен директор на направленията Industrial Power (Global) и Power Systems (Europe) в Cummins. "Ние избрахме Grupel като идеалния партньор, който ще ни помогне да разширим продуктовата си гама, да се адаптираме бързо към променящите се пазарни изисквания и да въведем новите продукти по-бързо на пазара, което е важно конкурентно предимство и предпоставка за успех в този толкова взискателен сегмент", допълва Гарсиа де Кеведо.
 
Електрогенераторите ще бъдат сглобявани в завода на Grupel във Вагуш, Португалия, с цел максимална близост до европейските клиенти от нискомощностния сегмент на пазара чрез съчетаване на над 100-годишния опит на Cummins в доставките на иновативни системи за електрозахранване и високото ниво на технологии и качество на производството на Grupel. Cummins и Grupel работят много интензивно заедно през последната една година, като първите нови продукти ще бъдат въведени на пазара в края на 2022 г.
 
Grupel е португалска компания, основана през 1976 г., която произвежда мобилни и стационарни електрогенератори с мощност до 3500 kVa. В тях се влагат агрегати и компоненти от водещи световни марки, както и собствени разработки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ИПО ООД
София 1510
ул. Резбарска 47
Тел.: 02 971 9549; 0884 97 85 11
Факс: 029719548
E-mail: office@ipo-bg.com
https://www.ipo-bg.com/bg

     
Източник: ИПО

Ключови думи: ИПО   Cummins   Grupel   електрогенератори  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
е-книги Електромобилност 2024
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...