Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Legrand представи своите иновативни решения на специалното есенно издание на Light + Building

След дълго отлагане заради пандемията от COVID-19 водещото международно изложение за осветителни и сградни технологии Light + Building се завърна във Франкфурт със специално есенно издание от 2 до 6 октомври 2022 г., за да събере отново архитекти, дизайнери, проектанти, производители и търговци, нетърпеливи да научат повече за интелигентните и свързани решения, за технологиите с поглед към бъдещето и за текущите тенденции в дизайна.


 
На своя щанд екипът на Legrand България посрещна клиенти и партньори – инсталатори, дизайнери, архитекти, проектанти, дистрибутори. Всички те имаха възможността да се насладят на вълнуващо пътешествие, представено чрез различните решения на Legrand, разположени на площ от повече от 430 m², разделена на 5 основни зони:

  • Жилищни решения с фокус върху решенията за умен дом
  • Решения за работното място и открити офисни пространства
  • Техническа зона/Индустриални решения
  • Хотелски решения
  • Зелени решения, които представляват допълнение към решенията за жилищни и офисни площи (включително обществени зони и паркинги), стена с решения за жилищна автоматизация MyHome, Legrand Integrated Solutions и изящно изработените продукти на Art d’Arnould

Като лидер в сферата на решенията за свързан дом, Legrand и този път постави акцент върху умните решения и продукти, свързани с безопасността, комфорта, благополучието и спестяването на енергия.

В дома на Legrand посетителите се запознаха с функционалността на умните ключове и контакти от сериите Valena Life/Allure with Netatmo, Living Now with Netatmo, както и продуктите на марката Netatmo. Демонстрациите създадоха цялостна представа за това какво представлява умният дом, как се създават сценарии и какво е безжичен ключ. И най-важното, увериха се, че управлението е лесно и интуитивно през смартфон чрез приложението Home + Control.
 
С новата гама за офис решения Incara Legrand потопи посетителите в света на решенията за работното място и за открити офис пространства. Серията Incara впечатлява с дизайн и подобрява живота на потребителите, като предлага функционалност, ергономичност и комфорт във всеки тип пространство: в офиса, у дома, в кафене или на летището. Гамата затвърждава концепцията на Legrand "Simplicity Across Borders", основаваща се на идеята за свързаност между жилищни и търговски сгради. 

 
Legrand представи и зелените си решения, които позволяват на потребителите да намалят и оптимизират енергопотреблението си, като така пряко помагат за намаляване на отделяните въглеродни емисии. Част от тези решения са системите за управление на функциите в хотелските стаи, които допринасят за намаляване на потреблението на енергия за отопление, климатизация и осветление. Legrand също така показа smart зарядни станции за електромобили, като обърна внимание на приноса на електромобилите за намаляване на въглеродните емисии.


 
Компанията ще очаква на своя щанд всички, които биха искали да се потопят в света на иновативните решения на Legrand, и на следващото издание на Light + Building от 3 до 8 март 2024 г.

 

 

 

 

Легранд България ЕООД
София 1766, ж.к. Младост 4
Бизнес Парк София, сгр.7а, партер
тел:02 489 9297
e-mail: bureau.sofia@legrandelectric.com 
https://legrand.bg/ 

     
Източник: Legrand

Ключови думи: Legrand   Легранд   Light + Building   MyHome   Incara   Legrand Integrated Solutions   Art d’Arnould   умен дом  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
е-книги Електромобилност 2024
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...