Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ЕСО търси доставчик на клеми вторична комутация и лустер клеми - 23.01.2023

23.01.2023   |   Начало»Новини
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Електроенергийният системен оператор (ЕСО) обяви обществена поръчка за доставката на клеми вторична комутация, аксесоари към тях и лустер клеми.

Прогнозните количества са 943 742 бр. клеми вторична комутация и аксесоари и 1 634 бр. лустер клеми. Клемите вторична комутация ще се използват за присъединяване на кръгли медни проводници за токови, напреженови и оперативни вериги в релейни шкафове в ЗРУ, командно-релейни шкафове/табла, релейни и командни шкафове/табла в командна зала и в командни шкафове в ОРУ на електрически подстанции, а лустер клемите – за присъединяване на кръгли медни проводници в електрически инсталации ниско напрежение.

Общата прогнозна стойност на поръчката е 1 820 000 лв. без ДДС. Крайният срок за подаване на оферти изтича на 6 февруари 2023 г.

Повече за условията по търга вижте тук.

     
Източник: АОП; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: АОП   ЕСО   клеми  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Новини
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...