Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Phoenix Contact представи нови рутери за мрежова сигурност

30.01.2023   |   Начало»Бизнес
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Phoenix Contact представи новите гигабитови рутери за мрежова сигурност FL MGUARD 2102 и FL MGUARD 4302, в които са интегрирани софтуерът за сигурност mGuard и разнообразни хардуерни функции, съобщават от ВиВ Изоматик, официален дистрибутор на фирмата в България. Рутерите са предназначени за защита на индустриални мрежи от неоторизиран достъп или от проникване на зловреден софтуер.
 
Увеличената пропускателна способност на рутерите от почти 1000 Mbps осигурява по-високо ниво на сигурност без ограничения върху трафика на данни, а технологията за сигурност mGuard предлага контрол и защита на комуникацията в производствени мрежи. Новите рутери са напълно съвместими с досегашните модули mGuard, което улеснява използването им във вече функциониращи приложения.
 
FL MGUARD 2102 се препоръчва за машиностроители и производители на системи, изискващи бърза интеграция в производствената мрежа и сигурна поддръжка от разстояние. Освен че осигурява функционалната сигурност на мрежовата инфраструктура, FL MGUARD 4302 позволява ефективно управление на множество рутери mGuard в рамките на една система.

     
Източник: ВиВ Изоматик

Ключови думи: ВиВ Изоматик   ViV Isomatic   Phoenix Contact   рутери   мрежова сигурност  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
е-книги Електромобилност 2024
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...