Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Lovato Electric представи ново поколение компактни софтстартери

01.03.2023   |   Начало»Бизнес
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Италианският производител на решения за управление и защита на електрически двигатели Lovato Electric пусна нова серия софтстартери, отговарящи на съвременните тенденции на пазара, съобщават от ВиВ Изоматик, официален дистрибутор на фирмата в България.
 
Серията ADXN включва компактни софтстартери с размер само 45 mm за двигатели с номинален ток 6 - 45 А, разделени в два типоразмера. Моделите впечатляват с изключително лесната си конфигурация на ограничен брой параметри, което гарантира бърза и безпроблемна настройка и пуск на устройствата, посочват от фирмата.

Голямо разнообразие от приложения

Моделите от серия ADXN са подходящи за голямо разнообразие от приложения, включително пуск и управление на помпи, вентилатори, компресори, конвейери, бъркалки и др.
 
Налични са три варианта в зависимост от функциите и начините на настройка:

  • Базова версия – ADXNB;
  • Смарт версия – ADXNF;
  • Версия с разширена функционалност – АDXNP.

 
Софтстартерите ADXNB се настройват лесно посредством потенциометри на предния панел на устройството на само три параметъра за плавен старт и стоп на двигателя – пусково напрежение, рампа на развъртане и рампа на спиране.

Прецизна цифрова настройка

Вариантите ADXNF са с NFC свързаност за настройка на параметрите. Това позволява по-прецизна цифрова настройка на параметрите на процесите на развъртане и спиране на двигателя. Потребителите могат да се възползват и от предимствата на допълнителни функции като защита с парола на настройките, запазване и копиране на конфигурацията и др.
 
Настройката им може да се осъществи без подаване на захранващо напрежение, което е много удобно при серийно произвеждани машини.
 
Версията с разширена функционалност АDXNP включва вградена електронна термична защита и комуникационни възможности. Настройката се осъществява комбинирано – както с потенциометри на предния панел за основните параметри, така и с NFC свързаност за разширените настройки. Чрез оптичен порт на предния панел е възможно добавяне на различни комуникационни разширителни модули – RS485, WIFI, USB.

     
Източник: ВиВ Изоматик

Ключови думи: ВиВ Изоматик   ViV Isomatic   Lovato Electric   ADXN   ADXNB   ADXNF   АDXNP   софтстартери   електродвигатели  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...